Услуги

„ЕСТИАНА ХОУМ” е бутикова агенция в град Варна, осигуряваща професионално съдействие при покупко – продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Ние  гарантираме на клиента максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката. Благодарение на високо квалифицирания ни екип с дългогодишен опит у нас и в Русия, ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-изгодните и сигурни предложения на пазара. Работата с нашата агенция ви гарантира коректност, сигурност, точно определяне на потребностите и очакванията ви и тяхното  изпълнение. 

Ако  имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Нашите главни преимущества:

 • Многогодишен опит в работата
 • Юридическа защитеност и безопастност на нашите клиенти
 • Отговорност и оперативност
 • Комфорт, удобство и спестяване на време на всеки наш клиент
 • Индивидуален подход към всеки клиент

Услуги, които предлагаме:

 1. Консултации относно сделки с недвижими имоти.
 2. Проверки и изготвяне на анализи относно собствеността върху недвижими имоти.
 3. Водене на преговори.
 4. Изготвяне на договори за продажба, наем, договори за поддръжка и управление на недвижими имоти.
 5. Изготвяне на договори за строителство срещу обещетение.
 6. Представителство пред нотариус.
 7. Регистрация в Булстат регистър.
 8. Регистрация на новопридобити имоти в НАП.
 9. Допълнителните услуги, които предлагаме не са изчерпателно изброени.

   

ФИНАНСИРАНЕ

При нужда от кредитиране за покупка на недвижим имот или за големи ремонти, екипът ни ви предлага съдействие за бързо и лесно кредитиране. С нас ще можете лесно да изберете и изтеглите ипотечни, бизнес или потребителски кредити.

УПРАВЛЕНИЕ НА ЧАСТНИ ИМОТИ

Ако имате имоти, за поддръжката на които нямате време, имоти, които отдавате под наем, или имоти, които в момента не се използват, предлагаме ви цялостен пакет от услуги за поддръжката, почистването, охраната и цялостното управление на частни имоти. Пълно съдействие за намиране на наематели за вашите имоти.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН 

Съдействие за архитектурно, интериорно и екстериорно обслужване от доказани професионалисти.

РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Ремонтните дейности са основна част от всички дейности за поддръжка на един имот. С нас   навреме ще установите нуждата от ремонти и  ще организираме нужните ремонтни дейности и   преустройства от  висококвалифицирани специалисти.

ПРЕМЕСТВАНЕ

Ние разбираме, че всяко преместване е уникално. Затова и нашият подход се различава от това, което правят другите компании: ние предлагаме БЕЗПЛАТНО бързо и надеждно  товарене и преместване на обзавеждане и вещи от дома, който сте продали с нас в град Варна  до място, избрано от Вас  в чертите на града.

ПОЧИСТВАНЕ

Чистотата на един имот е от голямо значение за осъществяването на сделка. Всеки клиент, който иска да наеме или закупи имот, винаги търси чистота, топлина и уют. Ние можем да ви окажем съдействие в предварителната подготовка на имота, за да могат  собствениците на един добре почистен дом по-бързо да го продадат или отдадат.