Как да продадете или отдадете имота си бързо с Хоум стейджинг / Home staging?

Как да продадете или отдадете имота си бързо с Хоум стейджинг / Home staging?

Как можем да ви помогнем? Отговорът е: Подготовка на имота за продажба или отдаване под наем / Хоум стейджинг / Home staging .

Абсолютно всеки имот може да се продаде или отдаде бързо и на добра цена, ако се покажат преимуществата му на купувача или наемателя. Предпродажната подготовка с пълно основание може да се нарече управление на конкурентноспособността на имота. Наясно сме,че местоположение, етажност, липса на асансьор е невъзможно да се променят. Но можем да подчертаем достойнствата  и да вземем мерки за отстраняване или «ретуширане» на недостатъците на имота.

Как да направите това, като похарчите минимални средства и време?

Хоум стейджинг / Home staging – това е услуга как правилно да подготвите  имота за продажба или отдаване под наем, създава универсален интериорен дизайн, максимално близък до очакванията на купувача или наемателя.

Хоум стейджинг / Home staging  – това е необходимост и за луксозните, и за среден клас и за най – евтините жилища. Разликата е в обема на вложените средства и търсения резултат.

Хората, които купуват жилище за себе си, купуват своята мечта. Мечта за тих и спокоен или модерен и красив дом. Нашата цел е да превърнат мечтите си в реалност. А вашия дом да превърнем в дома – мечта за потенциалния купувач, наемател и да получите добра цена или бърза продажба.

Не гледайте на  Хоум стейджинг / Home staging като  излишен разход, а като инвестиция. Добрия Хоум стейджинг / Home staging се изплаща многократно.

Имате само един шанс да направите първо добро впечатление!

Нека обобщим: Нужна ли е предпродажна подготовка?

  • Предпродажната подготовка увеличава или оправдава цената на имота. Нашият опит показва : продажната цена на имота след наша намеса се вдига 5-10%, а в отделни случаи и до 15-30%.
  • Предпродажната подготовка ускорява сделката. Подготвени за продажба или отдаване жилища се продават и отдават по-бързо от неподготвените. Понякога след първи-втори оглед.
  • Предпродажната подготовка води до много добри резултати при преговори с купувач за цена, защото няма основателни забележки по имота.
  • Предпродажната подготовка ще ви спести средства за комунални услуги, ако продавате или отдавате имот, в който никой не живее, защото ще бъде ликвиден 2-3 месеца по- бързо.
  • Предпродажната подготовка опростява сделката. Цел – купувачът да се „влюби” във вашия имот. Когато се купува, не защото имаме нужда, а защото много ни харесва е най- приятно да се осъществява диалог между хората. Сделката с такъв купувач преминава бързо и комфортно за участниците.

След нашата консултация вие ще продадете или отдадете имота си най – бързо и на най – добра цена!

Ние работим,  за да спестите време и пари!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *